Hallo allemaal,

Update 1 maart 2024:

Kika beertjesWij steunen KiKa! - Fusernet ICT ServicesAktie voor kika

Deze leuke sleutelhangers haken we speciaal voor Kika.

Ze kosten 5 euro en de opbrengst gaat volledig naar Kika. 

Let op: de beertjes wijzigen regelmatig van kleur. Het kan dus zijn dat jou lievelingsbeer er niet meer tussen zit maar treur niet er is genoeg keuze om een leuke sleutelhanger te scoren ....en het gaat ten slotte om het goede doel, niet waar.

 

 

 

We gaan direct door met het plannen van de nieuwe workshops voor Paas en voor zomaar omdat het zo leuk is om te doen.

paasws 2024

 

 

Een hele mooie en leuke workshop om te doen is deze rattan eivorm van circa 35 cm. We maken eerst zelf de bloemen in de kleuren die je mooi vindt en daarna maken we er een gezellige "ei"- krans van. Van dit mooie ei ga je heel lang plezier beleven. Deze workshop staat gepland op vrijdagmiddag 8 maart en begint om 13:30 uur. De workshop is uiteraard inclusief koffie of thee met wat lekkers en kost je slechts €22,50.

 

 

 

 

 bloemenwrap voorjaar 1

 

De Paasworkshop wordt een mooie bloemenwrap met voorjaarsbloemen, bolletjes, eitjes enzovoort.  Zie de afbeelding hiernaast. Deze workshop staat gepland op donderdag 28 maart en begint om 19:30 uur. De workshop is uiteraard inclusief koffie of thee met wat lekkers en kost je slechts 30,- euro. 

 

 

  

De zwaan van fietsbanden staat ook weer op het programma. Deze zwaan is gemaakt van fietsbanden enzwaan opgemaakt met mos en voorjaarsplantjes en bolletjes. Heel leuk voor op de tuintafel of gewoon als blikvanger binnen. De kosten van deze workshop zijn € 25,00 pp en dat is inclusief materiaal, koffie of thee en wat lekkers. De datums zijn in overleg dus wil je deze workshop volgen neem dan even contact met mij op. 

 

 

 

 

Ook ben ik weer begonnen met de wekelijkse cursussen haken en beren maken. Zie hieronder voor meer info.

Haak workshops

 

hakenHoe leuk is het om gezellig met elkaar te haken onder het genot van een kop koffie of thee. Je neemt je eigen project mee en zover het kan helpen we elkaar.

Mocht je nog niet kunnen haken dan help ik je graag opweg.
Leuk???  Zeker weten.
de kosten zijn 5 euro per keer
wel even van te voren opgeven.

Dat kan via het contactformulier , telefonisch of per mail

Teddy beren workshops:

Deze workshop is voor iedereen te volgen dus ook als je niet zo vertrouwd bent met naald en draad. Afhankelijk van je ervaring en je thuiswerkzaamheden is een beer in 2 tot 4 lesdelen te maken.  Een berenpakket heb je al vanaf 25 euro en voor het volgen van de workshop betaal je slechts 7,50 euro per anderhalf uur.teddybeer

 

Je kan de workshop vanaf oktober 2023 weer volgen op de maandagmiddag van 13:30  tot (ongeveer) 15:00 uur. De inschrijvingen zijn  begonnen. 

Opgeven?: zie het contactformulier.
(ps.: wil je liever in de avond de cursus volgen neem dan contact met me op en dan kijken we wat mogelijk is)

 

 

 Het is alweer een paar jaar geleden: 

Ik ben supertrots:

Op 1 april  (en dat is geen grap) stond er een dubbele pagina over mij en Creatief Onderdepannen in het Noordhollands Dagblad.

Uiteraard ben ik daar super trots op. Wil je het artikel zien/lezen klik dan op deze link.

Mooi toch......

Groetjes Jolanda